alb

 
booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net
 

Betime Begzati vajza me preardhje nga Serbica e Kërçovës, zgjedhet si nxënësja më e mire në Aurora ...▼

210 посети
4/23/2021

Humanist dhe një patriot i vërtet është Kryetari i Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane-Riverdale NJ. ...▼

186 посети
4/23/2021
 

Vargut të të rinjve shqiptarë që po arrijnë suksese të lakmueshme në univerzitetet me renome ndërkombëtare iu shtua edhe një emer – Emira Qamili, me prejardhje nga rreethina ...▼

179 посети
4/23/2021

Emir Duraki është i lindur në Shkup, para rrafsh 29 viteve, pasi ai sot e feston ditëlindjen. Familja e tij në Zvicër erdhi në vitet tetëdhjeta të shekullit të kaluar, si edhe shumica ...▼

208 посети
4/23/2021

Juristi i mirënjohur shqiptaro-zviceran Lirim Begzati është kandidat për zgjedhjet komunale në qytetin Neuchatel, ku jeton e vepron me dekada të tëra. Angazhimi i tij për komunitetin është ...▼

332 посети
4/23/2021
 

Gjinekologia nga Gostivari, Hatije Ismaili sot edhe zyrtarisht dekorohet nga presidenti i Republikës së Slovenisë ...▼ 223 посети
3/4/2021Gjinekologia nga Gostivari, Hatije Ismaili sot edhe zyrtarisht dekorohet nga presidenti i Republikës së Slovenisë, Borut Pahor, me çmimin “Mjeku më i mirë në gjithë Sloveninë”.

Pas ...▼

 Shqiptarja Donika Sejdiu ka arritur të pranohet doktorante në Universitetin e Zyrihut në degën e Bio-Mjekësisë. ...▼ 258 посети
3/4/2021 Shqiptarja Donika Sejdiu ka arritur të pranohet doktorante në Universitetin e Zyrihut në degën e Bio-Mjekësisë. Në mesin e 43 kandidatëve shqiptarja Sejdiu arriti të bind komisionin se ajo ishte kandidatja ...▼