NJOFTIM

 
booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net
 
 

Promovimi i librit “Me dashuri për Maqedoninë”, të shkrimtares Judita Rej Hudeçek nga Republika e Kroacisë, në organizim të Agjencisë së Emigracionit të Republikës ...▼

159 посети
6/24/2021
Ministria e Punëve të Brendshme informon se pasaportat e qytetarëve, të cilat vlefshmëria i kalon pas 31 korrikut 2020, do vazhdon vlefshmëri deri më 31 dhjetor 2021. - Në pajtim me Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin ...▼
150 посети
6/16/2021

 Тë nderuar mërgimtarë!


Agjencia për Emigracion organizon mësimin e gjuhës shqipe në distancë, përmes njërës nga platformat më të njohura në
...▼

200 посети
3/4/2021