alb

 
 

TË NDERUAR! Mërgimtarët çdoherë kanë pasur vullnet për të ndihmuar në kohë ...▼

211 посети
6/8/2021
 

Dy vëllezër mërgimtar nga Gostivari, të cilët jetojnë dhe veprojnë në Zvicër i dhuruan Komunës së Gostivarit një automjet për persona me nevoja të veçanta. Në emrin tim personal dhe të qytetarëve të Gostivarit, u shpreh mirënjohje këtyre dy të rinjëve për aktin human dhe kontributin e tyre.

251 посети
5/27/2021

Biznismeni i njohur maqedonas në Itali, Munir Shemsi për Fitër Bajram ka dhuruar ndihmë për familjet me raste sociale në vendlidje dhe për bashkëqytetarët e tyre në rajonin e Dibrës dhe për festën e madh isleme, Fitër Bajram, nuk i harojë Munir Shemsi, biznismeni i njohur në Itali, me origjinë nga Qendra e Zhupës.

- Bëhet fjalë ...▼

282 посети
5/13/2021

Qendra Kulturore Shqiptaro-Amerikane e Teksasit sot i ka ndarë spitalit të qytetit të Dibrës një donacion prej 100 komplete për shtrimin e shtretërve për pacientë, si: batanije, çarçafë e jastëkë të cilat vihen në shërbim të spitalit të Dibrës.

Nga Qendra Kulturore Shqiptaro-Amerikane e Teksasit përkrah ...▼

306 посети
5/12/2021

Prej dates 13/04/ 2021 deri më 11/05/2021 NË BASHKËPUNIM ME BFI-SHKUP -Të nderuar qytetarë, solidariteti dhe bashkëpunimi në këtë muaj të dalluar nuk ka munguar. Në këtë rast, Myftinia Dibës në bashkëveprim me shoqatën humanitare në kuadër të BFI-së, shoqata humanitare HILAL, realizuam shpërndarjen e 230 kuti solidariteti ...▼

275 посети
5/12/2021