Барај на овој сајт  
Барај од сите сајтови  

Ви овозможуваме да имате своја web страна

 
            вид на организација                   држава
 
booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net
 

Почеток на релизација на првиот проект за изучување на мајчин јазик ...▼

1156 посети
3/12/2021

Почитувани иселеници!

Од понеделник 1 март 2021 година започна  самопопишувањето ...▼

1284 посети
3/1/2021
 

Директорот на Агенцијата за иселеништво, г-дин Слободан Близнаковски оствари работна ...▼

1272 посети
2/16/2021

Во просториите на издавачката куќа „Култура”, директорот на Агенцијата за иселеништво на Република Северна Македонија ...▼

1380 посети
2/11/2021

Во просториите на Агенцијата за иселеништво, директорот Слободан Близнаковски, оствари средба со директорот на компанијата ...▼

730 посети
6/7/2021

Општина Куманово почна со садење садници на подрачјето на општината во рамки на „Зелена акција“. Eкипита на јавното претпријатие ...▼

293 посети
3/4/2021

Почна реконструкцијата на дел од фекална канализација на улицата „11 Ноември" во кумановската населба Бедиње, информираше ...▼

258 посети
3/3/2021

  Националната установа Центар за култура „Иљо Антески-Смок" од Тетово доби средства од Министерството за култура со ...▼

482 посети
3/3/2021

Делницата Крупиште Кочани од експресниот пат Кочани – Штип се очекува да биде готова до декември, најави денеска директорот ...▼

239 посети
3/3/2021

Десеттата, јубилејна изложба на академскиот уметник Валентина Илијевска од Куманово, со која одбележува и десет години творештво ...▼

342 посети
3/3/2021

„Хабитат

Во рамки на проектот „Напредна билогија, за нашата екологија“, учениците од ...▼

659 посети
3/8/2021

По извршената дегустација на пристигнатите мостри од страна на комисијата составена од енолози, официјално се објавени резултатите ...▼

288 посети
2/12/2021
 

Сашо Поцков, градоначалникот на општина Гевгелија, оствари работна средба ...▼

1208 посети
3/25/2021

Симовски – Близнаковски: Интересот за самопопишување на дијаспората ...▼

1043 посети
3/25/2021

Бигорскиот манастир срдечно го пречека во својата живописна прегратка ...▼

1217 посети
3/12/2021

Директорот на Агенцијата за иселеништво, г-дин Слободан Близнаковски ...▼

1238 посети
2/16/2021

Заменик директорот на Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија ...▼

1079 посети
3/12/2021

Денеска, во својот кабинет, Градоначалникот на Општина Берово, Звонко ...▼

1536 посети
3/1/2021
Flag Counter
123 movies
google maps embed iframe generator