Барај на овој сајт  
Барај од сите сајтови  

Ви овозможуваме да имате своја web страна

 
            вид на организација                   држава
 
booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net
 

Почеток на релизација на првиот проект за изучување на мајчин јазик ...▼

897 посети
3/12/2021

Почитувани иселеници!

Од понеделник 1 март 2021 година започна  самопопишувањето ...▼

992 посети
3/1/2021

 Почитувани иселеници!

Агенцијата за иселеништво организира
...▼

1323 посети
3/1/2021
 

Директорот на Агенцијата за иселеништво, г-дин Слободан Близнаковски оствари работна ...▼

995 посети
2/16/2021

Во просториите на издавачката куќа „Култура”, директорот на Агенцијата за иселеништво на Република Северна Македонија ...▼

1144 посети
2/11/2021

Во просториите на Агенцијата за иселеништво, директорот Слободан Близнаковски, оствари средба со директорот на компанијата ...▼

476 посети
6/7/2021

Децата од дијаспората учествуваат во Велигденска работилница, преку која учат за традицијата и значението на празникот Велигден ...▼

552 посети
5/4/2021
 

Сашо Поцков, градоначалникот на општина Гевгелија, оствари работна средба ...▼

952 посети
3/25/2021

Симовски – Близнаковски: Интересот за самопопишување на дијаспората ...▼

781 посети
3/25/2021

Бигорскиот манастир срдечно го пречека во својата живописна прегратка ...▼

943 посети
3/12/2021

Директорот на Агенцијата за иселеништво, г-дин Слободан Близнаковски ...▼

975 посети
2/16/2021

Заменик директорот на Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија ...▼

825 посети
3/12/2021

Денеска, во својот кабинет, Градоначалникот на Општина Берово, Звонко ...▼

1252 посети
3/1/2021
Flag Counter
123 movies
google maps embed iframe generator