alb

 
 
Punonjësit e administratës së Komunës së Aerodromit morën pjesë në aksion masovikisht për pastrim me rastin e 5 qershorit ...▼
244 посети
6/7/2021
Qeveria miratoi vendimin për ndërtimin e rrjetit të kanalizimit fekal në f.Llaskarcë, Komuna e Sarajit. Vlera investuese ...▼
243 посети
6/2/2021
Lojërash për fëmijë është bëri i nivelit inkluzivë dhe gjithëpërfshirës në Taftalixhe, në afërsi të stacionit të ...▼
256 посети
6/1/2021
Shkolla fillore komunale “Bashkimi” me investime të tjera: Kabinet i renovuar për informatikë; Kabinet i renovuar për ...▼
277 посети
5/27/2021
Gostivar, në shtator fillon me punë Qendra për Autizëm Sot, ndoqa nga afër fillimin e punimeve për rregullimin e kësaj ...▼
219 посети
5/27/2021

Kisha nderin dhe kënaqësinë sot të merrja pjesë në shënimin e 30 vjetorit të ekzistimit të Shkollës Fillore ...▼

258 посети
4/17/2021
 

Filluan me punët përgatitore për rikonstruimin e rrugës “Goce Dellçev” në Tetovë, e cila është si rrugë më e dëmtuar në qytet. Kanë filluar me makineri për heqjen e pllakave të dëmtuar të betonit. Ndërsa sipas informacionet e Komunës së Tetovës, do të shtrohet asfalt. -Do të rikonstruohet ...▼

312 посети
6/29/2021

Njëzet e katër fëmijë të nacionalitetit maqedonase dhe shqiptare nga Strumica, Kumanova dhe Struga marrin pjesë në kampin e tretë multikulturor “Jeta paralele” që mbahet nga 24 qershori në “Izvidniçkë” në Strugë. Qëllimi i kampit është që të rinjtë përmes iniciativës së përbashkët ...▼

320 посети
6/29/2021

Këtë fundjavë ekipet e punës të Komunës së Çairit vendosën tabela të reja të basketbollit në fushën e sportit në Lagjen Gazi Babë.

Ky aktivitet që po e ndërmerr Komuna është në vazhdën e mirëmbajtjes së terreneve sportive në territorin e Komunës së Çairit. Ndërsa synimi ...▼

261 посети
6/21/2021

Kryetarja e komunes se Tetoves Teuta Arifi ne rrjetin e saj social shkruan: Filloi rikonstruimi i rrugës 116!

Pas ndërtimit të kanalizimit atmosferik me gjatësi 250 metra, do të bëjmë edhe asfaltimin e plotë të rrugës! Vlera e përgjithshme e investimit është 3.8 milionë denarë..

246 посети
6/21/2021

Mjetet janë siguruar me vendim të qeverisë së RMV, përmes ridestinimit të buxhetit të paraparë për ndërtim të aeroportit të Shtipit nga operatori TAV.

Vlen të rikujtojmë se komuna e Tetovës pasi bëri regjistrimin e pronave përgjatë trasës së bulevardit, gjithashtu ka kryer edhe shpronësimin e tyre. Me ...▼

319 посети
6/21/2021
Vendosja e sinjalizimit horizontal nëpër lagje të ndryshme të Komunës së Çairit po vazhdon me dinamikën e paraparë. Ekipet e shërbimeve komunale “vijat e bardha” i kanë shenjëzuar edhe në Lagjen Dyqanxhik në rrugët 📍“Prohor Pçinski” dhe 📍“Vojdan Çernodrinski“, ndërsa në Lagjen Gazi Babë në rrugën 📍“Çairska“. Shenjëzimin e sinjalizimit horizontal në bashkëpunim me punëtorët ...▼
242 посети
6/7/2021

Shërbimet komunale në komunën e Karposhit filluan me mjelljen e 30 pemëve të gjelbërt dimrore me cilësi të lartë në lagjet Kozle dh Karposh 3. Vetëqeverisja lokale vazhdon me kontunitet rritje të vazhdueshme të gjelbërimit, pasi paraprakisht ishin mbjellur edhe 50 pemë në disa lagje tjera. -Në ditën botërore të ambientit ...▼

254 посети
6/7/2021


21 Marsi është Dita Botërore e individëve më Sindromën Down. Kjo ditë e ndërgjegjësimit global është zyrtarizuar nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara në 19 dhjetor 2011, e cila vendosi të caktojë 21 Marsin si Ditën Botërore të Sindromës Down. Kjo ditë ka si qëllim të inkurajojë miqtë
...▼

186 посети
3/21/2021

Ulëse për personat me nevoja të veçanta Në 5 lokacione të ndryshme vendosëm 5 ulëse inkluzive për personat me nevoja të veçanta.

 

251 посети
6/7/2021

Shkolla periferike “Millto Gurra” e fshatit Cërvicë ishte ndërtuar në vitet e 70-ta nga vetë banorët e fshatit dhe që atëherë shumë gjenerata janë arsimuar në këtë objekt, por që kohëve të fundit ajo filloi të pikojë ujë dhe të shkatërrohet dalëngadalë. Gjatë dimrit nëpër klasa ...▼

582 посети
6/1/2021

Për shëndet më të mirë në ambientin jetësor dhe më pak në komunikacion- Më lehtë deri te bicikleta, E-bicikleta dhe E-tretonet ! është motoja nën të cilin Komuna Qendër e zbaton këtë aktivitet. Akcioni ka filluar më 1 qershor dhe me mjetet të veçanta do të subvocionon 30 përqind nga çmimi i blerjes ...▼

366 посети
6/7/2021

Qendra qytetarë në mes tyre edhe përfaqësues të shoqatës ekologjike, anëtar të KZ “Akciash”, punonjës në NKP “Derven”, anëtar e Këshillit të Komunës së Velesit, morën pjesë në aksionin për pastrimin të organizuar nga Komuna e Velesit në kuadër të shënimit të Ditës Botërore ...▼

227 посети
6/7/2021

Komuna e Çairit në Carshinë e Vjetër realizoi aksionin e radhës, ku në bashkëpunim me NP "Ujësjellësi dhe kanalizimi u bë pastrimi i rrjetit fekal dhe atmosferik.

Ndërkohë, ekipet e punës bënë edhe pastrimin dhe lanë pustetat me makineri speciale dhe me dorë.

Aksionin që e ndërmorëm me qëllim të ...▼

254 посети
6/7/2021
Vijojnë me intensitet punimet për instalimin e ujësjellësit të ri në kuadër të projektit SECO në gjatësi 6.5 kilometra që përfshin vendbanimet Banjicë e Epërme, Fazaneri, Turçan i Madh, Balindoll, Çajlë e Vjetë. Lajme nga komuna e Gostivarit
240 посети
6/3/2021

Të nderuar qytetarë dua t’ju informoj se sot përfunduam me rekonstruimin e rrjetit të ujësjellësit në krahun e rrugës “Cvetan Dimov” dhe bëmë lidhjen kryesore të ujit deri te të gjithë amvisëritë e kësaj pjese të rrugës.

Kjo lidhje është me rëndësi të jashtëzakonshme për qytetarët ...▼

225 посети
6/7/2021
Shërbimet e Komunës sonë tanimë disa ditë po realizojnë shenjëzimin e hapësirave për këmbësorë, të njohura si “vijat e bardha”, në më tepër rrugë, e në veçanti para objekteve edukativo-arsimore, shkollave fillore dhe kopshteve për fëmijë. Ja edhe rrugët ku kemi bërë dhe po bëhet shenjëzimi i vendkalimeve: Rr.”Metodija Mitevski” Rr.”Kosta Abrasheviq” Rr.”Serava” Rr. ...▼
234 посети
6/3/2021

Një zonë tjetër fitnesi është bërë në Karposh 1, pranë shkollës fillore "HT Karposh".

Këtu, të rinjtë dhe të gjithë qytetarët kanë aktivitete fizike dhe rekreacion.

Në vitet e fundit, zonat e fitnesit u bënë edhe në # Karposh 4, nën shkëmbin e ngjitjes sportive dhe në Karposh.

204 посети
6/1/2021
ÇAIRI edhe me një rrethrrotullim bashkëkohor Kërkesa e kahmotshme e Komunës së Çairit po bëhet realitet nga Qyteti i Shkupit. Këto janë pamje nga aktivitetet e punës për ndërtimin e rrethrrotullimit në rr. “Ferid Murad” në komunën tonë, të cilat po i realizojmë bashkë me Qytetin е Shkupit! Shumë shpejt Çairit i shtohet edhe një rrethrrotullim sipas standardeve më bashkëkohore.
231 посети
5/28/2021
Shërbimet e Komunës së Çairit realizuan procesin e pastrimit, dezinfektimit dhe larjes së çdo rrugice në pjesën e dyqaneve në Sheshin Skënderbeu, duke mos harruar as pjesën e sipërme të sheshit. Aktivitetin e sotëm e realizuan bashkë me ekipet e NP “Higjiena Komunale”, ndërsa u përdorën mes tjerash edhe makina speciale. Vetëm kur kemi mjedis të pastërt do të jemi të shëndetshëm, ...▼
230 посети
6/7/2021

Asfaltimi i rrugës pranë stadiumit të fshatit Forinë me ghatësi 210 metra dhe gjërësi mesatare 5.5 metra

224 посети
5/24/2021
Përfunduan punimet për instalimin e kanalizimit fekal në rr.”Balindollska” (Fatina), në gjatësi prej 261 metra. Pas kyçjeve private në rrjetin kryesor do të pasojë asfaltimi. Me këtë zgjidhet problemi disa dekadësh i banorëve të kësaj pjese. Lajme nga komuna e Gostivarit
185 посети
6/1/2021
 
Kryetari i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov lëshuan në përdorim fushën e re të voljebollit me rërë në përskaj Vardarit ...▼ 159 посети
6/16/2021

Kryetari i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov lëshuan në përdorim fushën e re të voljebollit me rërë në përskaj Vardarit tek ura Bliznak në Aerodrom. - Në ndërtimin e kësaj fushe janë investuar afër 3 milion denarë nga Buxheti i ...▼
Sot filluan punët për rehabilitimin e rrugës rajonale nga kthesa e rrugës për Kodrën e Diellit deri brenda fshatit Shipkovicë! ...▼ 170 посети
5/27/2021

Sot filluan punët për rehabilitimin e rrugës rajonale nga kthesa e rrugës për Kodrën e Diellit deri brenda fshatit Shipkovicë! 🚧 Asfaltimi i rrugës në gjatësi prej 3 kilometra bëhet në kuadër të programit të NP "Rrugët Shtetërore" ...▼

 Ministria e Kulturës ka aprovuar një fond prej mbi 1.5 milionë denarë për rikonstruktimin e pjesës ...▼ 217 посети
4/17/2021

 Ministria e Kulturës ka aprovuar një fond prej mbi 1.5 milionë denarë për rikonstruktimin e pjesës së poshtme të ambienteve, bodrumit, ku parashikohet që të krijohen hapësira të përshtatshme ...▼

Gëzuar Pashkët 🕍

Të gjithë besimtarëve të besimit ortodoks, Ju përgëzoni për ...▼ 229 посети
5/2/2021

Gëzuar Pashkët 🕍

Të gjithë besimtarëve të besimit ortodoks, Ju përgëzoni për festën e madhe të krishterë Pashkët, Ringjalljen e Krishtit. Uroj që çdo person të ...▼

SHMTK “Gostivar”, vijojnë punimet dhe rekonstruimet, qe perfshijnë : pllaka të reja, lyerje e terësishme e koridoreve, ...▼ 200 посети
5/7/2021

SHMTK “Gostivar”, vijojnë punimet dhe
rekonstruimet, qe perfshijnë : pllaka të
reja, lyerje e terësishme e koridoreve, si
dhe renovimi i kabineteve për : kozmetik,
arhitekturë, saldimi dhe qendra për
karriere.

 Projekti “Ndërtimi i kanalizimit fekal në vendbanimet Bogovinë dhe Kamjan të Komunës së Bogovinës” ...▼ 224 посети
4/17/2021

 Projekti “Ndërtimi i kanalizimit fekal në vendbanimet Bogovinë dhe Kamjan të Komunës së Bogovinës”, pas përpjekjeve disa vjeçare është shqyrtuar dhe miratuar sot, nga Qeveria e Republikës së ...▼