дома


alb 

 Të nderuar,

Nga dita e hënë, 1 mars 2021, fillon vetë-regjistrimi i diasporës, ndërsa ...▼ 153 посети
3/5/2021

Delegacion i Agjencisë për emigracion me në krye zëvendësdrejtorin z. Izmit Nura në takim pune te ...▼ 196 посети
3/12/2021

 Në zyrat e Agjencisë së Emigrimit, drejtori Sllobodan Bliznakovski, realizoi takim me drejtorin e kompanisë ...▼ 131 посети
3/4/2021

Takimi i drejtorit Blliznakovski me drejtoreshën ekzekutive për kulturë Kostovska
Në zyrat e shtëpisë
...▼ 137 посети
3/4/2021

Flag Counter
 

TË NDERUAR! Mërgimtarët çdoherë kanë pasur vullnet për të ndihmuar në kohë të katastrofave natyrore ose donacion me mjete në të holla dhe matriale tjera për kategoritë e godituar të qytetarëve, familjet, institucionet, spitalet, shtëpitë ...▼

123 посети
6/8/2021

Të nderuar! Në pajtim me kompetencat për ndihmën në zhvillimin kulturor të mërgimtarëve, nëpërmjet përfshirjes në Programin e mbrëmjeve strugane të poezisë, ku për çdo vit Agjencioni për Emigracion e ndan çmimin “Stojan ...▼

136 посети
5/20/2021
Agjencioni për Emigracion i Republikës së Maqedonisë së Veriut të gjithë besimtarëve të konfesionit islam ua uron Fitër Bajramin, duke ju dëshiruar që gëzimin e kësaj feste ta ndani me familjet dhe miqtë Tuaj në paqe, mirëqenie dhe mirëkuptim të ndërsjellë ndërmjet të gjithë qytetarëve të ...▼
213 посети
5/13/2021

 Mirënjohje nga Agjencioni për emigracion-nxitje për bashkëpunim më të thellë

Manastiri bigorski me zemërgjësi mirëpriti në përqafimin piktoresk drejtorin e Agjencisë së Emigracionit, z. Sllobodan Blliznakovski. Vizita e tij u nxit nga një ...▼

164 посети
3/15/2021

 TAKIMI I KRYETARIT PEKEVSKI ME DREJTORIN E AGJENCISË PËR EMIGRACION


Kryetari i komunës së Berovës, Zvonko Pekevski, sot në kabinetin e tij, ka realizuar takim me Drejtorin e Agjencisë së Emigracionit, Sllobodan Blliznakovski dhe udhëheqësen e Sektorit të
...▼

239 посети
3/4/2021

Nga dita e hënë, 1 mars 2021, nëpërmjet ueb-faqes https://stat.gov.mk, fillon proçesi i vetëregjistrimit të diasporës dhe do të zgjasë deri më 21 prill.
Më shumë informacione për vetëregjistrimin e diasporës:

...................


...▼

222 посети
3/4/2021