albНазадKërçovarja pjesë e një filmi në ZvicërNë kët film merr pjes Florina Spahiu nga fshati Cërvicë e cila jeton në Ebikon LU. Ky film dokumentar jep nje pasqyre personale në botën e fëmijëve midis konfuzionit emocional dhe planifikimit racional për të ardhmen. Jemi krenar për pjesmarjen e Florinës në ket film dokumentar që do të transmetohet në SRF 1. Mos harroni te ndiqni filmin “Mein Leben und der Notenschnitt“. 248 посети
5/17/2021