albНазадKërçovarët nga Zvicëra me ide kreativeBurek Kingë është emër më i njohur për shqiptarët në Zvicër sidomos për ato të Luzernit.
Dy Kërçovarët Fatmir Mehmedi dhe Bekim Limani që e posedojnë këtë biznes kan një risi shum kreative.

Ato përveç burekëve standard tani më vetëm se kan filluar të gërshetojnë traditën ballkanase me atë të Zvicrës
Në BUREK KING tani mund të gjeni edhe byrek me djathin e famshëm zvicëran Raclette gjithashtue dhe Rösti. 

BUREK KING
Rruga: Hauptstrasse 39, 6015 Luzern
Telefon: 042 556 81 11

https://www.facebook.com/Burek-King-117123966889254


 

267 посети
4/23/2021