albНазад     19 SMART TABELA për SHFK “Ismail Qemali” në Çairnë hapësirat e SHFK “Ismail Qemali” bashkë me Ministren e Arsimit dhe Shkencës znj. Mila Carovska, drejtorin e Shoqatës Aksionare MEPSO z. Kushtrim Ramadani dhe drejtoreshën e shkollës znj. Burbuqe Ymeri shënuam investimin e radhës në sferën e arsimit, vendosjen e gjithsej 1️⃣9️⃣ smart tabelave në shërbim të nevojave bashkëkohore të mësimdhënies në këtë shkollë. ✅Ky është investim i përbashkët me Shoqatën Aksionare MEPSO, i cili arrin vlerën e përgjithshme prej afër 1.600.000 denarë ose afër 26.000 eurosh. Duke pasur parasysh faktin se bota po hapëron shumë shpejt drejt digjitalizimit, ky nuk është aspak një investim i thjeshtë, por një hap shumë i rëndësishëm për proces cilësor edukativo- arsimor sipas standardeve bashkëkohore. 🙌🏻Peshën e madhe të këtij investimi e shton edhe fakti se i njëjti përkon me qasjen progresive të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës dhe angazhimin e saj për implementimin e mekanizmave inovativ të mësimdhënies. 📚✅Investimet në shkollat, rrjedhimisht në dituri, janë gjëja më e çmueshme që mund ta bëjmë ne si Komunë e Çairit. 205 посети
5/28/2021

alb                      од 12/5/2020 посетена 28669 пати