albНазад     Sistemi për ujitjen e fushës së futbollit të stadiumit Fusha e futbollit të sadiumit "Billjanini izvori" në Ohër do të përsoset me sistemin automatike për ujitjen të barit. Bëhet fjalë për instalimin bashkëkohor të sistemit që do të kryen ujitje automatike të fushës dhe mirëmbajtjes së barit në kushte ideale për lojë.
Ky projekt është që e ralizon Federata e Futbollit të Maqedonisë, nëdrsa aktivitete janë paraparë të kryhen deri më 3 prill, deri sa fusha për lojën gjatë kohë do të ngelet e mbyllur për nevojat e tyre. Nga Drejtoria e NP "Billjanin Izvori" shprehu kënaqësinë për mbështetjen nga FFM, duke shënuar se sistemi i ri për ujitjen do të kontribuon në rritjen e cilësisë të vetë fushës së futbollit dhe për uljen e harxhimit të ujit.

137 посети
3/17/2021

alb                      од 12/5/2020 посетена 28669 пати