АвстралијаНазадЗошто е добро да се изучува македонскиот јазик?Зошто е добро да се изучува македонскиот јазик?
Извадок од Македонско Австралиски неделник ( Australian Macedonian Weekly)

Благодарност за континуираната и беспрекорна поддршка во промовирањето на македонскиот јазик и култура за Викториското училиште за јазици

382 посети
2/24/2021123 movies
google maps embed iframe generator