Ве известуваме
за новостите во
Република Македонија

 
Сите заинтересирани може да добијат повеќе информации на следните контакти, (a_nejman@yahoo.com, тел. 01794713565), професор Анастасија „Јазикот е единствената наша татковина. ...▼
663 посети
Среда, 16. јуни. 2021  MK 
booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net
 

Во овој прекрасен ден во Tирана, го отвораме нашиот трет Kултурно-информативен ...▼

381 посети
Петок, 11. јуни. 2021  MK 

546 посети
Понеделник, 1. март. 2021  MK 
358 посети
Петок, 5. март. 2021  MK