Барај на овој сајт  
Барај од сите сајтови  

Ви овозможуваме да имате своја web страна

 • slika
  Општина Чаир постави нови кошаркарски табли на спортското игралиште во населба Гази Баба
 • slika
  ДО СИТЕ ИСЕЛЕНИЦИ И ИСЕЛЕНИЧКИ ОРГАНИЗАЦИИ КОИ ИМААТ ХУМАНИТАРНА ДЕЈНОСТ
 • slika
  Општина Чаир постави нови кошаркарски табли на спортското игралиште во населба Гази Баба
 • slika
  Петдетното семејство Постолови од Свети Николе доби донација од македонски иселеници во Швајцарија
 • slika
  Наставници и нашинци од Германија обезбедија 20 ИТ уреди и пакети прибор за ученици од ранливи категории
 
 

Родниот крај и своите сограѓани од дебарскиот регион и за големиот исламски ...▼

545 посети
Среда, 12. мај. 2021  MK 
 
 

werrwerewrwerw

83 посети
Четврток, 17. март. 2022  MK 

slika

slikawerrwerewrwerw


Во тек е постапка за подобрување на енергетската ефикасност во гимназијата ...▼ 363 посети
Четврток, 3. јуни. 2021  MK 

slika

slikaВо тек е постапка за подобрување на енергетската ефикасност во гимназијата „Ацо Русковски” во Берово. Активноста, како што информираа ...▼