Ви овозможуваме да имате своја web страна

KUD во AUSTRALIA     ☰
 

Сашо Поцков, градоначалникот на општина Гевгелија, оствари работна средба ...▼ 1005 посети
3/25/2021Сашо Поцков, градоначалникот на општина Гевгелија, оствари работна средба со директорот на Агенцијата за иселеништво на Република Северна ...▼

Симовски – Близнаковски: Интересот за самопопишување на дијаспората ...▼ 836 посети
3/25/2021Симовски – Близнаковски: Интересот за самопопишување на дијаспората постојано расте, институциите се на располагање за сите прашања ...▼

Бигорскиот манастир срдечно го пречека во својата живописна прегратка ...▼ 993 посети
3/12/2021Бигорскиот манастир срдечно го пречека во својата живописна прегратка директорот на Агенцијата за иселеништво, г-динот Слободан Близнаковски. ...▼

Директорот на Агенцијата за иселеништво, г-дин Слободан Близнаковски ...▼ 1029 посети
2/16/2021Директорот на Агенцијата за иселеништво, г-дин Слободан Близнаковски оствари работна средба со градоначалникот на општина Св. Николе, г-дин ...▼

Заменик директорот на Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија ...▼ 874 посети
3/12/2021Заменик директорот на Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија, Измит Нура оствари средба со заменик директорот на Државниот ...▼

Денеска, во својот кабинет, Градоначалникот на Општина Берово, Звонко ...▼ 1309 посети
3/1/2021Денеска, во својот кабинет, Градоначалникот на Општина Берово, Звонко Пекевски, оствари работна средба со Директорот на Агенцијата за иселеништво ...▼

 
123 movies
google maps embed iframe generator