Ви овозможуваме да имате своја web страна

 
 

Родниот крај и своите сограѓани од дебарскиот регион и за големиот исламски ...▼

403 посети
5/12/2021
 
204 посети
12/7/2021
Солзи радосници имаше на лицето на триесет и четири годишната Гордана Постолова кога во Свети Николе на влезната порта од нејзиниот ...▼
268 посети
5/28/2021

Пакети со училишен прибор директно од Германија и 20 ИТ уреди за учениците од ранливи категории во кривопаланечките и светиниколските ...▼

305 посети
5/24/2021
 

werrwerewrwerw

13 посети
3/17/2022

werrwerewrwerw


Во тек е постапка за подобрување на енергетската ефикасност во гимназијата ...▼ 217 посети
6/3/2021

Во тек е постапка за подобрување на енергетската ефикасност во гимназијата „Ацо Русковски” во Берово. Активноста, како што информираа ...▼