Културата нашето
најголемо богатствоНазад     Играорната група Китка повторно почна со работаПродолжете и негувајте ја нашата македонска традиција низ песна и игра и донесете го вашето дете да биде дел од неа. 57 посети
5/10/2021

Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија      ул.Македонија бр.19     1000 Скопје   023118 633     info@minisel.gov.mk   од 12/5/2020 посетена 99299 пати