АвстралијаНазад     Благодарност до Агенцијата за иселеништвоДеновиве за прв пат по многу години од Македонија ни пристигна пакет со книги и симболи кои се подарок од Агенцијата за иселеништво од Македонија . МЛД Григор Прличев од Сиднеј им се заблагодарува за нивната дарежливост и почит 121 посети
6/15/2021

Иселенички организации           1000 Скопје        i   од 12/5/2020 посетена 120127 пати