АвстралијаНазадБлагодарност до Агенцијата за иселеништвоДеновиве за прв пат по многу години од Македонија ни пристигна пакет со книги и симболи кои се подарок од Агенцијата за иселеништво од Македонија . МЛД Григор Прличев од Сиднеј им се заблагодарува за нивната дарежливост и почит 668 посети
6/15/2021123 movies
google maps embed iframe generator