АвстралијаНазад     Macedonian Ethnic School '' 11 Oktomvri” - YagoonaУчиме македонски јазик на интересен начин, играме и се дружиме ! Радост во нашето македонско училиште ! Дојдете и донесете ги вашите деца и внуци да бидат дел од нашето училиште. Уписите за второто полугодие почнуваат денес. Дадете им шанса на вашите деца да бидат МАКЕДОНЦИ кои зборуваат МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ! Ве очекуваме 24 посети
6/10/2021

Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија      ул.Македонија бр.19     1000 Скопје   023118 633     info@minisel.gov.mk   од 12/5/2020 посетена 99283 пати