АвстралијаНазадМакедонските весници, Австралиско-Македонски Неделник и Денес секогаш во поддршка на изучувањето на македонскиот јазик. Учениците, родителите и учителите ви благодарат од срце.Македонските весници, Австралиско-Македонски Неделник и Денес секогаш во поддршка на изучувањето на македонскиот јазик. Учениците, родителите и учителите ви благодарат од срце. Превземено е од ФБ страната на : Macedonian Teachers' Association of Victoria 422 посети
5/31/2021123 movies
google maps embed iframe generator