АвстралијаНазадСвечена Академија во Македонското етничко училиште „11 Октомври“ во ЈагунаСвечена Академија по повод одбележувањето на денот на просветителите, Св. Кирил и Св. Методиј. Им честитаме на сите ученици, учители, родители и членови на училишните одбори за нивната посветеност за изучувањето и зачувувањето на македонскиот јазик во Австралија. Веста е превземена од ФБ страната на : Macedonian Ethnic School '' 11 Oktomvri” - Yagoona 457 посети
5/31/2021123 movies
google maps embed iframe generator