Ве известувамеНазад     Велигденска традицијаМакедонско културно друштво „Бисер Охридски„ Зареб, во рамки на манифестацијата „Денови на македонската култура“ на 30 март 2021 г.во просоријата на Заедницата на македонците во Република Хрватска, организираше дружење под насловот „Велигденска традиција - етно работилница Разбој“

118 посети
4/6/2021

Иселенички организации           1000 Скопје        i   од 12/5/2020 посетена 132861 пати