Активности на
иселениците во светотНазад     Во Загреб излезе новиот број на „Македонски глас“Во Загреб излезе новиот број на „Македонски глас“ 41 посети
6/4/2021

Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија      ул.Македонија бр.19     1000 Скопје   023118 633     info@minisel.gov.mk   од 12/5/2020 посетена 99293 пати