Активности на
иселениците во светотНазадМДД „Македонија“ во општествениот живот од романскиот дел на ШвајцаријаАвторитетот и поверението кое го има друштвото е во заемна корист за македонско - швајцарско пријателство.
Сигурно е реткост, но се случи, друштвото „Македонија“ дава финансиска подршка на швајцарска организација. 

422 посети
4/21/2021123 movies
google maps embed iframe generator