Активности на
иселениците во светотНазадНастава по македонски јазик во Република СловенијаНастава по македонски јазик во Република Словенија. На интересен и забавен начин, дечињата со помош на наставничката Снежана Катарова, за време на пандемијата го учат мајчиниот јазик. Во продолжение слики од наставата.

465 посети
3/18/2021123 movies
google maps embed iframe generator