Агенција за иселеништво на
Република Северна МакедонијаНазад     Децата од дијаспората учествуваат во Велигденска работилница, преку која учат за традицијата и значението на празникот (видео)Децата од дијаспората учествуваат во Велигденска работилница, преку која учат за традицијата и значението на празникот Велигден .............................................

 

 

file
99 посети
5/4/2021

Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија      ул.Македонија бр.19     1000 Скопје   023118 633     info@minisel.gov.mk   од 12/5/2020 посетена 99285 пати