Иселенички организацииНазад     Агенцијата за иселеништво повторно ги израдува учениците од Локарно Агенцијата за иселеништво повторно ги израдува учениците од Локарно, Швајцарија кои ја посетуваат наставата на Македонски јазик, со нови буквари и лектири. Наставничката Ана Тимовска Митрева ни ја пренесе детската радост и желбата за учење на мајчиниот јазик.

289 посети
2/21/2021

Иселенички организации           1000 Скопје        i   од 12/5/2020 посетена 120087 пати