Ви овозможуваме да имате своја web странаНазадОпштина Чаир постави нови кошаркарски табли на спортското игралиште во населба Гази БабаРаботните екипи овој викенд поставија нови табли за кошарка на спортското игралиште во населбата Гази Баба.

Овие активности што ги превзема општина Чаир се во рамките на акцијата за одржување на спортските терени на територијата на Општина Чаир.

А пак, целта на општина Чаир е да создаде модерни услови за младите да се занимаваат со спортски активности.

Ни преостанува заедно со вас почитувани граѓани, да ги зачуваме овие спортски игралишта со најголемо внимание, бидејќи кога имаме модерни и стандардизирани места каде што младите можат да спортуваат, имаме и здраво општество.

909 посети
6/21/2021123 movies
google maps embed iframe generator