Ви овозможуваме да имате своја web страна

KUD во AUSTRALIA     ☰
 
 

Почеток на релизација на првиот проект за изучување на мајчин јазик ...▼

1156 посети
Петок, 12. март. 2021  MK 

Почитувани иселеници!

Од понеделник 1 март 2021 година започна  самопопишувањето ...▼

1284 посети
Понеделник, 1. март. 2021  MK 
 

Општина Куманово почна со садење садници на подрачјето на општината во рамки на „Зелена акција“. Eкипита на јавното претпријатие ...▼

293 посети
Четврток, 4. март. 2021  MK 

Поставен е 60 метарскиот цевковод, денеска се очекува нормализирање на водоснабдувањето во Тетово
Вработените во тетовскиот
...▼

216 посети
Среда, 3. март. 2021  MK 

Десеттата, јубилејна изложба на академскиот уметник Валентина Илијевска од Куманово, со која одбележува и десет години творештво ...▼

656 посети
Среда, 3. март. 2021  MK 

„Хабитат

Во рамки на проектот „Напредна билогија, за нашата екологија“, учениците од ...▼

659 посети
Понеделник, 8. март. 2021  MK 
 

Сашо Поцков, градоначалникот на општина Гевгелија, оствари работна средба ...▼ 1208 посети
Четврток, 25. март. 2021  MK 
Сашо Поцков, градоначалникот на општина Гевгелија, оствари работна средба со директорот на Агенцијата за иселеништво на Република Северна ...▼

Симовски – Близнаковски: Интересот за самопопишување на дијаспората ...▼ 1043 посети
Четврток, 25. март. 2021  MK 
Симовски – Близнаковски: Интересот за самопопишување на дијаспората постојано расте, институциите се на располагање за сите прашања ...▼

Бигорскиот манастир срдечно го пречека во својата живописна прегратка ...▼ 1217 посети
Петок, 12. март. 2021  MK 
Бигорскиот манастир срдечно го пречека во својата живописна прегратка директорот на Агенцијата за иселеништво, г-динот Слободан Близнаковски. ...▼

Директорот на Агенцијата за иселеништво, г-дин Слободан Близнаковски ...▼ 1238 посети
Вторник, 16. февруари. 2021  MK 
Директорот на Агенцијата за иселеништво, г-дин Слободан Близнаковски оствари работна средба со градоначалникот на општина Св. Николе, г-дин ...▼

Заменик директорот на Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија ...▼ 1079 посети
Петок, 12. март. 2021  MK 
Заменик директорот на Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија, Измит Нура оствари средба со заменик директорот на Државниот ...▼

Денеска, во својот кабинет, Градоначалникот на Општина Берово, Звонко ...▼ 1536 посети
Понеделник, 1. март. 2021  MK 
Денеска, во својот кабинет, Градоначалникот на Општина Берово, Звонко Пекевски, оствари работна средба со Директорот на Агенцијата за иселеништво ...▼