дома


alb 

 Të nderuar,

Nga dita e hënë, 1 mars 2021, fillon vetë-regjistrimi i diasporës, ndërsa ...▼ 127 посети
3/5/2021

Delegacion i Agjencisë për emigracion me në krye zëvendësdrejtorin z. Izmit Nura në takim pune te ...▼ 166 посети
3/12/2021

 Në zyrat e Agjencisë së Emigrimit, drejtori Sllobodan Bliznakovski, realizoi takim me drejtorin e kompanisë ...▼ 100 посети
3/4/2021

Takimi i drejtorit Blliznakovski me drejtoreshën ekzekutive për kulturë Kostovska
Në zyrat e shtëpisë
...▼ 110 посети
3/4/2021

 

TË NDERUAR! Mërgimtarët çdoherë kanë pasur vullnet për të ndihmuar në kohë të katastrofave natyrore ose donacion me mjete në të holla dhe matriale tjera për kategoritë e godituar të qytetarëve, familjet, institucionet, spitalet, shtëpitë ...▼ 96 посети
6/8/2021

Të nderuar! Në pajtim me kompetencat për ndihmën në zhvillimin kulturor të mërgimtarëve, nëpërmjet përfshirjes në Programin e mbrëmjeve strugane të poezisë ...▼ 112 посети
5/20/2021

Agjencioni për Emigracion i Republikës së Maqedonisë së Veriut të gjithë besimtarëve të konfesionit islam ua uron Fitër Bajramin, duke ju dëshiruar që gëzimin e kësaj feste ta ndani me familjet dhe miqtë Tuaj ...▼ 185 посети
5/13/2021

 Mirënjohje nga Agjencioni për emigracion-nxitje për bashkëpunim më të thellë

Manastiri bigorski me zemërgjësi mirëpriti në përqafimin piktoresk drejtorin e Agjencisë së Emigracionit, z. Sllobodan Blliznakovski. Vizita e tij u nxit nga një ...▼ 138 посети
3/15/2021

 TAKIMI I KRYETARIT PEKEVSKI ME DREJTORIN E AGJENCISË PËR EMIGRACION


Kryetari i komunës së Berovës, Zvonko Pekevski, sot në kabinetin e tij, ka realizuar takim me Drejtorin e Agjencisë
...▼ 210 посети
3/4/2021

Nga dita e hënë, 1 mars 2021, nëpërmjet ueb-faqes https://stat.gov.mk, fillon proçesi i vetëregjistrimit të diasporës dhe do të zgjasë deri më 21 prill.
Më shumë
...▼ 194 посети
3/4/2021

 

 Zëvendës drejtori i Agjencisë për emigracion i Republikës së Maqedonisë së Veriut ...▼ 166 посети
3/11/2021


 Zëvendës drejtori i Agjencisë për emigracion i Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Izmit Nura, realizoi takim me zëvendës drejtorin e Entit Shtetëror të Statistikës, z. Ilmi Selami ...▼

TAKIMI SIMOVSKI-BllIZNAKOVSKI Simovski -Blliznakovski: Ineresimi për vetëregjistrimin e diasporës në vazhdimësi ...▼ 125 посети
3/25/2021


TAKIMI SIMOVSKI-BllIZNAKOVSKI Simovski -Blliznakovski: Ineresimi për vetëregjistrimin e diasporës në vazhdimësi shënon rritje, institucionet janë në dispozicion për të gjitha pyetjet dhe dilemat. Drejtori i Entit Shtetëror ...▼

TAKIMI I KRYETARIT POCKOV ME DREJTORIN E AGJENCISË PËR EMIGRACION Kryetari i Komunës së Gjevgjelisë, realizoi ...▼ 136 посети
3/26/2021


TAKIMI I KRYETARIT POCKOV ME DREJTORIN E AGJENCISË PËR EMIGRACION Kryetari i Komunës së Gjevgjelisë, realizoi takim pune me drejtorin e Agjencisë për Emigracion i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Sllobodan Blliznakovski. ...▼

126 посети
3/22/2021

 Sot kryetari i Komunës së Kriva Pallankës, Borjanço Micesvski, ka realizuar takim pune me drejtorin ...▼ 258 посети
3/4/2021


 Sot kryetari i Komunës së Kriva Pallankës, Borjanço Micesvski, ka realizuar takim pune me drejtorin e Agjencisë së Emigrimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Sllobodan Blliznakovski.

...▼