Ви овозможуваме да имате своја web страна

 
booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net
 
 
agasgsafg
165 посети
12/7/2021

Работните екипи овој викенд поставија нови табли за кошарка на спортското игралиште во населбата Гази Баба.

Овие активности ...▼

784 посети
6/21/2021

ПОЧИТУВАНИ!

 

Иселениците отсекогаш имале волја да помагаат при природни катастрофи или да донираат парични средства ...▼

260 посети
6/7/2021
Солзи радосници имаше на лицето на триесет и четири годишната Гордана Постолова кога во Свети Николе на влезната порта од нејзиниот ...▼
238 посети
5/28/2021
 

Пакети со училишен прибор директно од Германија и 20 ИТ уреди за учениците ...▼ 272 посети
5/24/2021Пакети со училишен прибор директно од Германија и 20 ИТ уреди за учениците од ранливи категории во кривопаланечките и светиниколските ...▼

Родниот крај и своите сограѓани од дебарскиот регион и за големиот исламски ...▼ 376 посети
5/12/2021Родниот крај и своите сограѓани од дебарскиот регион и за големиот исламски празник, Рамазан Бајрам, не ги заборави Мунир Шемси, познат ...▼