Кошничка

Имате 1 информации во вашата кошничка за печатење


Во просториите на Агенцијата за иселеништво, директорот Слободан Близнаковски, оствари средба со директорот на компанијата Тотал Тв, г-дин Никола Тасев.

Во знак на благодарност за донацијата на детски книги и материјали за потребите на најмладата генерација на наши иселеници во дијаспората, директорот Близнаковски и му додели благодарница на г-дин Никола Тасев. Агенцијата за иселеништво оваа донација на детски книги и материјали, ќе ја испрати до нашите најмлади иселеници, како би им помогнале во процесот на изучување на македонскиот јазик. Како многупати до сега Тотал ТВ докажува дека е општествено одговорна компанија во Република Северна Македонија. Основана е и почнала со работа на македонскиот пазар во октомври 2009 година, а преку своjата платформа е најзначаен провајдер на дигитална сателитска телевизија во регионот и Европа.

 

Дата: 6/7/2021