ЕвропаНазадИзбрано е привремено претседателство на друштвото `97 во ДанскаВо соработка со претседателството на Друштвото ’97 беше одлучено да се избере ново привремено претседателство, кое ќе има задача да најде соодветни простории за Друштво. Привремено претеседателсво се состои од: Алиша Ахмеди Флорент Јашари Агим Максути Баки Исени Лавдрим Исмаили Амир Исени Енвер Ахмети Со почит новото претседателството на Друштво ’97 878 посети
6/23/2021123 movies
google maps embed iframe generator