ЕвропаНазадРецитираат најмладите ученициНа крајот! Не е шега научив да читам сега- рецитираат најмладите ученици Учебната година завршува со насмевка на детските лица, нови знаења и нови другарства до идната средба Среќен распуст ученици! Превземено од ФБ страната на Македонски јазик Гетеборг 582 посети
6/16/2021123 movies
google maps embed iframe generator