Вести од нашите
родни краевиНазадЗапочна реконструкција на улицата 116 во ТетовоГрадочалничката на општина Тетово Теута Арифи на нејзината социјална мрежа напиша:

Започна реконструкција на улицата 116 во Тетово!

По изградбата на атмосферската канализација во должина од 250 метри, ќе направиме целосното асфалтирање на патот!

Вкупната вредност на инвестицијата е 3,8 милиони денари.

699 посети
6/21/2021123 movies
google maps embed iframe generator