Ви овозможуваме да имате своја web странаНазадСРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ПОЦКОВ СО ДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ИСЕЛЕНИШТВОСашо Поцков, градоначалникот на општина Гевгелија, оствари работна средба со директорот на Агенцијата за иселеништво на Република Северна Македонија, Слободан Близнаковски. Целта на средбата беше спроведување на проектот на Агенцијата преку кој иселениците од Република Северна Македонија ќе добиваат редовни информации и активности на Општина Гевгелија од областа на сите сфери во делувањето. Посебно, за локалниот економски развој и можните инвестирања во општината.

1273 посети
3/25/2021123 movies
google maps embed iframe generator