Америка

YYYYYYYYY
Парохискиот свештеник

Драги браќа и сестри ...▼

789 посети
Среда, 28. април. 2021  MK 
booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net
 
 

По повод патрон празникот на Светите браќа Кирил и Методиј (24 мај), на 23ти ...▼

Ги Покануваме сите верни чеда
879 посети
Понеделник, 17. мај. 2021  MK 

Распоред на богослужбите  по повод Велигденскиот празник во САД.

492 посети
Петок, 23. април. 2021  MK 

Како секоја година така и оваа во духот на Македонската традиција и почитта ...▼

542 посети
Четврток, 11. март. 2021  MK 

 Недела на 7ми март Света Литургија 10 АМ
~Месопусна Недела~


...▼

613 посети
Петок, 5. март. 2021  MK 
 

„Краст“ редовно е меѓу најнаградуваните ресторани во САД. Опен Тејбл во 2017 година го прогласи „Краст“ за прв меѓу ...▼

636 посети
Петок, 22. јануари. 2021  MK 
 

Селекторот на четирикратниот светски првак, женската фудбалска репрезентација ...▼ 563 посети
Понеделник, 25. јануари. 2021  MK 
Селекторот на четирикратниот светски првак, женската фудбалска репрезентација на САД, Македонецот Влатко Андоновски, по пријателскиот ...▼

Инженерите на „Гугл“ во просек треба да научат и да знаат околу 10 ...▼ 604 посети
Сабота, 23. јануари. 2021  MK 
Инженерите на „Гугл“ во просек треба да научат и да знаат околу 10 технологии (HTML и CSS не се важат), раскажува Ивановски, кој дипломирал ...▼