Ви овозможуваме да имате своја web страна

KUD во AUSTRALIA     ☰
 
 

Почеток на релизација на првиот проект за изучување на мајчин јазик ...▼

1227 посети
Петок, 12. март. 2021  MK 

Почитувани иселеници!

Од понеделник 1 март 2021 година започна  самопопишувањето ...▼

1356 посети
Понеделник, 1. март. 2021  MK 
 

Општина Куманово почна со садење садници на подрачјето на општината во рамки на „Зелена акција“. Eкипита на јавното претпријатие ...▼

340 посети
Четврток, 4. март. 2021  MK 

Поставен е 60 метарскиот цевковод, денеска се очекува нормализирање на водоснабдувањето во Тетово
Вработените во тетовскиот
...▼

257 посети
Среда, 3. март. 2021  MK 

Десеттата, јубилејна изложба на академскиот уметник Валентина Илијевска од Куманово, со која одбележува и десет години творештво ...▼

704 посети
Среда, 3. март. 2021  MK 

„Хабитат

Во рамки на проектот „Напредна билогија, за нашата екологија“, учениците од ...▼

712 посети
Понеделник, 8. март. 2021  MK 
 

Сашо Поцков, градоначалникот на општина Гевгелија, оствари работна средба ...▼ 1272 посети
Четврток, 25. март. 2021  MK 
Сашо Поцков, градоначалникот на општина Гевгелија, оствари работна средба со директорот на Агенцијата за иселеништво на Република Северна ...▼

Симовски – Близнаковски: Интересот за самопопишување на дијаспората ...▼ 1124 посети
Четврток, 25. март. 2021  MK 
Симовски – Близнаковски: Интересот за самопопишување на дијаспората постојано расте, институциите се на располагање за сите прашања ...▼

Бигорскиот манастир срдечно го пречека во својата живописна прегратка ...▼ 1291 посети
Петок, 12. март. 2021  MK 
Бигорскиот манастир срдечно го пречека во својата живописна прегратка директорот на Агенцијата за иселеништво, г-динот Слободан Близнаковски. ...▼

Директорот на Агенцијата за иселеништво, г-дин Слободан Близнаковски ...▼ 1311 посети
Вторник, 16. февруари. 2021  MK 
Директорот на Агенцијата за иселеништво, г-дин Слободан Близнаковски оствари работна средба со градоначалникот на општина Св. Николе, г-дин ...▼

Заменик директорот на Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија ...▼ 1151 посети
Петок, 12. март. 2021  MK 
Заменик директорот на Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија, Измит Нура оствари средба со заменик директорот на Државниот ...▼

Денеска, во својот кабинет, Градоначалникот на Општина Берово, Звонко ...▼ 1621 посети
Понеделник, 1. март. 2021  MK 
Денеска, во својот кабинет, Градоначалникот на Општина Берово, Звонко Пекевски, оствари работна средба со Директорот на Агенцијата за иселеништво ...▼

 
Ги Покануваме сите верни чеда
879 посети
Понеделник, 17. мај. 2021  MK 
благослов од бога
558 посети
Понеделник, 26. април. 2021  MK 
благослов од бога
552 посети
Понеделник, 26. април. 2021  MK