Кошничка

Имате 1 информации во вашата кошничка за печатење


Деновиве за прв пат по многу години од Македонија ни пристигна пакет со книги и симболи кои се подарок од Агенцијата за иселеништво од Македонија . МЛД Григор Прличев од Сиднеј им се заблагодарува за нивната дарежливост и почит
Дата: 6/15/2021