Кошничка

Имате 1 информации во вашата кошничка за печатење


Учиме македонски јазик на интересен начин, играме и се дружиме ! Радост во нашето македонско училиште ! Дојдете и донесете ги вашите деца и внуци да бидат дел од нашето училиште. Уписите за второто полугодие почнуваат денес. Дадете им шанса на вашите деца да бидат МАКЕДОНЦИ кои зборуваат МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ! Ве очекуваме
Дата: 6/10/2021