Кошничка

Имате 1 информации во вашата кошничка за печатење


Женската секција и управата на црквата Св. Илија МИССИСАГА организираа работна акција,многу успешна, голема благодарност до сите донатори и волонтери и сите кои помогнаа да се дотера нашиот црковен двор. Препрека не беше ни многу топлото време затоа што се беше направено со многу внимание и љубов
Дата: 6/7/2021