Кошничка

Имате 1 информации во вашата кошничка за печатење


Со намалување на рестрикциите од падемијата, културниот живот почнува да се враќа на некаква нормала во Сиднеј. Во строгиот центар на Сиднеј во галеријата TAP Gallery, Surry Hills (259 Riley Street), најдобрите фотографи од Сиднеј, меѓу кои е и нашиот Тони Наумовски, под имто Illume - ќе изложат свои фотографии. Изложбата ќе биде достапна за публиката од 10 до 16 мај од 12 до 18 часот Честитки за Тони кој повеќе пати е наградуван за своите фотографски вештини. Душан
Дата: 5/10/2021