Кошничка

Имате 1 информации во вашата кошничка за печатење


Македонско културно друштво „Бисер Охридски„ Зареб, во рамки на манифестацијата „Денови на македонската култура“ на 30 март 2021 г.во просоријата на Заедницата на македонците во Република Хрватска, организираше дружење под насловот „Велигденска традиција - етно работилница Разбој“

Дата: 4/6/2021