Кошничка

Имате 1 информации во вашата кошничка за печатењеСтерлинг Македонија 5-3 Мандура Сити

 

Прв натпревар во сезоната со победа и а
одлична можност за нашите до 9-ти години да чекорат на теренот со првиот тим денес

Извор на веста од ФБ страната на Стерлинг Македонија  

Дата: 4/6/2021