Кошничка

Имате 1 информации во вашата кошничка за печатењеembed a google map

Агенцијата за иселеништво се наоѓа во простории на адреса:

ул.Македонија бр. 19,
1000 Скопје

тел: + 389 2 3228 212
факс: + 389 2 3118 539
e-mail info@minisel.gov.mk

Дата: 1/26/2021