КанадаНазад     Работна акцијаЖенската секција и управата на црквата Св. Илија МИССИСАГА организираа работна акција,многу успешна, голема благодарност до сите донатори и волонтери и сите кои помогнаа да се дотера нашиот црковен двор. Препрека не беше ни многу топлото време затоа што се беше направено со многу внимание и љубов 13 посети
6/7/2021

Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија      ул.Македонија бр.19     1000 Скопје   023118 633     info@minisel.gov.mk   од 12/5/2020 посетена 99271 пати