ЕвропаНазад     Македонска разгледница-комбинирана радио и тв емисија на македонски јазикМакедонска разгледница-комбинирана радио и тв емисија на македонски јазик,проект одобрен од Националниот совет на МНМ во Р.Србија со Симона Велинов владин студент на медицински факултет во Скопје, сабота 12.о6.во 18 ч.на РТВ ФОКУС бидете со нас! 15 посети
6/10/2021

Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија      ул.Македонија бр.19     1000 Скопје   023118 633     info@minisel.gov.mk   од 12/5/2020 посетена 99262 пати