albНазад     Proçesi i vetëregjistrimit të diasporës dhe do të zgjasë deri më 21 prill.Nga dita e hënë, 1 mars 2021, nëpërmjet ueb-faqes https://stat.gov.mk, fillon proçesi i vetëregjistrimit të diasporës dhe do të zgjasë deri më 21 prill.
Më shumë informacione për vetëregjistrimin e diasporës:

...................


https://fb.watch/3XB0n-x9sS/

 .....................

 

222 посети
3/4/2021

alb                      од 12/5/2020 посетена 28664 пати