albНазадDy vëllezër mërgimtar nga Gostivari, të cilët jetojnë dhe veprojnë në Zvicër i dhuruan Komunës së Gostivarit një automjet për persona me nevoja të veçantaDy vëllezër mërgimtar nga Gostivari, të cilët jetojnë dhe veprojnë në Zvicër i dhuruan Komunës së Gostivarit një automjet për persona me nevoja të veçanta. Në emrin tim personal dhe të qytetarëve të Gostivarit, u shpreh mirënjohje këtyre dy të rinjëve për aktin human dhe kontributin e tyre.

227 посети
5/27/2021